lunes, 28 de diciembre de 2015

Construïm les activitats! Juguem?

Hola!! Aquí estem de nou, seguim en el procés de construcció del nostre multimèdia. Cada dia que passa el veiem millor, no està sent un procés ràpid però sí molt emocionant per a nosaltres, que en un començament ens superava l'angoixa. Ara ho estem gaudint més que mai. 

Aquests dies toca elaborar les activitats. Hem decidit fer-ne quatre donat que el conte interactiu ja porta una gran càrrega i creiem que es complementen força bé i queda prou complet. 


Com ja apuntarem a la nostra presentació del Work in Progress, ens hem basat en Santos Urbina i la seva lectura Algunas consideraciones en torno al software para Educación Infantil, per a la creació del nostre multimèdia. Per a la realització en concret de les activitats, també ens ha ajudat: 

La nostra intenció ha estat fer-les d'una complexitat cognitiva similar, ja que el fet de ser només quatre activitats fa que no puguem pretendre que es vagi adequant al progrés del subjecte, com apuntava Hohmann (1998) que seria el software ideal. També que propici l'ús autònom.

Respecte al tractament de l'error i com sabem que en aquestes edats els infants tenen un nivell de frustració força baix, hem intentat respectar-ho i donar feedbacks per animar a seguir intentant-ho i mai valorar negativament. 

Així, les activitats que estaran disponibles al Somni de na Lula seran:

    



''UNEIX ELS PUNTS'':
En aquesta activitat l'infant haurà de fer clic a les icones amb nombres de l'1 al 8 ordenadament, la qual cosa farà que quan arribi al final es formi l'avió Aletes i rebi un fort aplaudiment com a senyal que ha realitzat correctament la tasca. 

''QUINS SÓN DE L'ÀFRICA?'':
Recordant el meravellós viatge que realitza na Lula amb en Bongo per la sabana Africana, l'infant haurà de diferenciar entre els animals típics d'Àfrica o els d'Oceania.

''CREUA LA MURALLA XINESA'':
L'usuari podrà ajudar a na Lula a creuar la muralla xinesa que va veure a Àsia intentant que no caigui a terra.

''ENXAMPA NA FLAMA'':
Totes les destresses motrius fines hauran d'activar-se per tal d'enxampar el globus Flama que vola a gran velocitat pel cel!. 


Nosaltres creiem que els infants ho passaran molt bé i a més a més aprendran amb el nostre multimèdia, almenys aquesta és la nostra intenció!

No hay comentarios:

Publicar un comentario