miércoles, 9 de diciembre de 2015

Taller de So!


Ha arribat el moment de posar veu als nostres personatges del multimèdia, només som 4 components del grup i al somni de na Lula surten molts personatges, així que hem utilitzat el programa Audacity i hem estat jugant amb els diferents efectes que aquesta aplicació té.
 Cool audio waves
Imatge de Iwan Gabovitch a Flickr

En un primer moment ens hem gravat mitjançant l´Audacity, directament amb l´ordinador sense auriculars perquè el nostre ordinador ens donava la possibilitat de fer-ho així. Per tal de jugar amb les diferents veus hem posat diferents efectes, per exemple per tal de canviar el to de veu de l´avió hem baixat el to a menys 18 i com l´audacity guarda l’àudio en format ogg., l´hem tingut passar a mp3. mitjançant el programa Format Factory per tal de col·locar-lo al nostre power point, ja que aquest no admet ogg. 

Esmentar també que els diferents efectes o sons d'amient com el so del motor de l´avió han estat mitjançant creació pròpia, per exemple menejant una ampolla d´aigua i jugant després amb la modificació dels ritmes i del to. Així amb els diferents personatges hem fet les següents passes:

  • Globus Flama: canvi de to a +20 i el ritme a 22, amb so d´una ampolla d´aigua
  • Vaixell Salerós:  ritme a 22, to a +20
  • Bongo:  hem canviat el to a -13 i hem fet el so nosaltres del rum rum del cotxe i hem modificat el to a -13 i ritme a +42.
  • Aletes: to -18

Finalment hem col·locat tots aquests sons al power point amb la diapositiva corresponent, sense imatges encara per a què després ens sigui més fàcil sincronitzar cada moviment amb el so de la diapositiva.

A la pròxima de segur que ja comencem a muntar el multimèdia i donar-li una miqueta més de forma, quines ganes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario