miércoles, 16 de diciembre de 2015

El Somni de na Lula comença a agafar forma!

Ara ja sí que sí, una vegada realitzades tasques prèvies com buscar imatges lliures, gravar els sons i veus corresponents dels diàlegs, pensar en diferents activitats... hem pogut començar a situar-ho tot al seu lloc al Power Point.

El primer que hem fet ha estat col·locar les accions, allò que diuen, etc. Una vegada fet això ja sí que hem anat a poc a poc i passa per passa: escoltar l’àudio, buscar les imatges corresponents i als segons determinats afegir les diferents accions i animacions. 

Hem de dir que, tot i que és un procés costós i lent, moltíssimes vegades no hem pogut estar-nos sense riure, perquè ens feia molta gràcia com de repent tot cobrava vida; les nostres veus transformades amb l’Audacity, les diferents accions dels personatges, etc.  

Dins la nostra pròpia organització hem contemplat anar fent primer tota la història del Somni de na Lula (allò que podríem identificar com a conte) i una vegada fet això, posar-nos amb les activitats (tot i que ja férem una prova per a poder presentar-ne un exemple als nostres companys i professor a l’exposició del Work in Progress).





Qui ens hagués dit el que arribaríem a fer amb el Power Point! La veritat és que li estem vent tot el profit que se’n pot extraure i estem gratament sorpreses. També hem de dir que així com en un principi ens semblava un món, ara, una vegada ja tenim molta més pràctica, no ens cansaríem mai de posar més i més accions i efectes, ja que cada vegada fan que el multimèdia sigui més viu i, des del nostre punt de vista, més atractiu als infants. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario