viernes, 18 de diciembre de 2015

Presentem el nostre Work in Progress!

Avui dia 18 de desembre hem presentat el nostre Work In Progress del Somni de na Lula.

La veritat que estàvem un poc nervioses, ja que, tot i que confiem en la nostra idea, encara no havíem ensenyat a ningú com s’estava desenvolupant el procés de creació del nostre multimèdia.

Per a la presentació vàrem crear un Power Point per a donar suport a la nostra explicació més teòrica del multimèdia: idea principal, continguts, objectius, etc. Aquest, hem intentat que fos el més clar possible, sense massa lletra, amb fons o imatges que contextualitzessin allò que volíem explicar, ja que així ens ho va explicar el nostre professor i també alguns vídeos de Linda Castañeda que ens recomanà.

Gràcies a l'eina de la Web 2.0. Slide Share podem mostrar-vos el mateix power point que crearem per a la nostra presentació esmentada i que ens ha ajudat a ensenyar a companys i professor el desenvolupament del nostre projecte. Ha estat la següent: 

Així, hem utilitzat aquest primer Power que us mostrem per a la primera part i després hem ensenyat algunes diapositives del mateix multimèdia i una de les activitats que ja teníem muntada per a mostrar com portàvem la creació del nostre projecte. Cal dir que tot això ha hagut d’estar força ràpid, ja que teníem un temps límit de 7 minuts, la qual cosa en un primer moment ens angoixava força però després no ha estat per a tant i hem pogut expressar tot allò que volíem.

Una cosa que ens ha agradat ha estat poder enriquir-nos de les presentacions de la resta de grups de classe, ja que és molt interessant veure com d’una mateixa idea que era crear un projecte multimèdia amb Power Point surten resultats tan diferents, tants d’enfocaments, de personatges, etc. I creiem que és bo compartir-ho i qui sap si algun dia podrem utilitzar els multimèdia dels companys en la nostra futura tasca docent.


No hay comentarios:

Publicar un comentario