martes, 1 de diciembre de 2015

Taller d´imatge!


Avui hem fet una bona feinada al nostre multimèdia: després de contextualitzar tot el nostre conte i redactar el guió definitiu, hem començat a cercar les imatges que volíem fer servir mitjançant 
 el cercador Flickr, sempre baix llicència Creative Commons.

Per tant hem fet una tasca de recerca d´imatges, cada component del grup cercava imatges depenent de les necessitats del nostre conte, animals, monuments significatius, etc. En concret, la majoria les hem trobades dins el cercador d'Open Clip Art Library, ja que en aquest cas no buscàvem imatges reals sinó en formats més infantils (dibuixos) i aquí ha estat més fàcil. 

Tanmateix, hem dibuixat la nostra protagonista del conte del somni de na Lula. En un primer moment havíem cercat imatges Creative Commons per trobar ninetes però la veritat és que no ens agradava cap de les que eren lliures, així que vàrem decidir fer la nostra Lula nosaltres mateixes i el resultat creiem que ens ha quedat força graciós.





Una volta l´hem dibuixada i pintada amb colors, l´hem fotografiat i ens l'hem enviat al nostre correu electrònic per poder treballar amb aquesta. Per tal de llevar-li el fons i fer-la transparent hem fet servir el Gimp.

Volem esmentar que hem tingut molta cura en cercar imatges en format png., és a dir, amb fons transparent per a què sigui molt més fàcil poder aplicar-les al nostre power point. Amb aquelles que no ho eren, com per exemple l´imatge del nostre avió “Aletes”, hem hagut de llevar-li el fons nosaltres mateixes mitjançant el Gimp.

Estem llestes doncs per a presentar-vos els nostres personatges del Somni de na Lula, perquè, com ja segurament us imagineu, no viatjarà sola!: 

Aquest és l'avió Aletes, el primer que portarà a Lula arreu d'Europa:



Un altre amic que farà i l'ajudarà a viatjar per mar serà el vaixell Salerós:


El globus Flama compartirà també aventures amb la nostra nineta i li ensenyarà des del cel llocs desconeguts per a ella:          


                                                  


L'últim mitjà de transport que coneixerà Lula serà el Jeep Bongo, que la portarà de safari per Àfrica: 




Emocionant veritat? Qui fos na Lula per a poder viatjar arreu del món amb tots aquests amics!

No hay comentarios:

Publicar un comentario