domingo, 29 de noviembre de 2015

Presentem el nostre multimèdia!


Hola a tots! Som na Patri Borrás, na Celia Colomar, na Delia Bravo i na Silvia Furió, alumnes de quart d´Educació Infantil i us presentem aquest bloc amb molta il·lusió i moltes ganes per part de les quatre components del grup,  ja que per nosaltres es tracta de tot un repte: crear el nostre primer multimèdia.




Després de moltes trobades per contextualitzar el nostre multimèdia, vàrem decidir focalitzar el conte cap a una nena, na Lula, la qual es queda adormida després de jugar una estona al parc. En el seu somni, aquesta viatjarà arran del món descobrint els 5 continents així com diferents monuments i animals característics del país on està visitant.

Volem esmentar el gran esforç que ens ha suposat escollir aquesta temàtica perquè no podem obviar l´edat dels infants als quals va dirigit, que al nostre cas es tracta d´infants de P5, en altres paraules, nens i nenes d´entre 5 i 6 anys. Així la dificultat d´adaptar cada idea que ens sorgia del guió a l´edat del infants ens ha enrellentit el procés d´elaboració.

Els nens i nenes a P5 tenen un desenvolupament lògic matemàtic fins al nombre 5, la qual cosa ens ha permés tenir en compte que aquests nens poden contar fins als 5 continents.

A més a més, hem pensat amb aquesta temàtica, ja que els infants es senten molt atrets pels viatges, pels mitjans de transport diversos i per la imaginació. No podem obviar que una altra justificació d´aquesta temàtica ha estat que els infants puguin veure que hi ha moltes més cultures, més països i treballar d´aquesta forma tan amena la multiculturalitat que trobarem a les aules com a futures mestres. D´aquesta forma, ajudarem a construir el procés d´autoestima als nens que són 
d´altres nacionalitats.

Tanmateix, en un primer lloc vàrem pensar a fer una altra temàtica del conte, però de seguida ens adonarem que les imatges que anàvem trobant eren per a infants més grossos.

Fins aquí la nostra presentació!

No hay comentarios:

Publicar un comentario