lunes, 4 de enero de 2016

Preparats, llestos.... JA!

                                                        Imatge de Susanne Nilsson

Això està quasi fet! Pràcticament ens queda només gravar a un CD el nostre multimèdia i la guia didàctica que hem anat elaborant paral·lelament. 

Respecte a aquesta, l'hem considerada en tot moment molt important i així com anàvem avançant en la part més pràctica del somni de na Lula, també ho fèiem amb aquesta part més teòrica però també indispensable. En ella estaran els objectius, continguts, l'esquema principal, algunes indicacions per a pares i educadors, etc. Ara mateix no concebem cap software educatiu (o que així s'anomeni) al mercat que no disposi d'aquest recurs, ja que és una garantia de qualitat.

És molt important per a nosaltres en quant tinguem gravat tot el CD provar-lo en diferents equips. Res pot fallar, ja que seria una vertadera llàstima que per alguna errada en el seu muntatge o falta d'atenció en algun moment determinat tot fallés. Esperem que no sigui així. 

Una vegada fet això ja sí que el podrem enviar. A més a més, cada component del grup tenim moltes ganes de poder tenir una còpia pròpia, ja que no cada dia es crea un multimèdia interactiu real i la nostra intenció, per això també el fet d'haver-lo creat en català, és poder-lo aprofitar algun dia a l'aula o amb algun familiar, això ens faria molta il·lusió la veritat.

La veritat que les quatre components del grup hem passat per diferents fases: en un primer moment un poc d'angoixa perquè no sabíem si seríem capaces de realitzar la tasca, a poc a poc però hem anat gaudint cada vegada més així com anàvem avançant i finalment estem molt satisfetes de la feinada feta. Entre les quatre hem sabut distribuir-nos les tasques quan així podia ser i trobar-nos quan ha estat necessari (ja que totes preferim treballar en grup i així estem acostumades). Cada una ha intentat ajudar en allò que més sabia i deixar-se ajudar quan més ho necessitava, això ens ha ajudat a avançar.

Esperem que El Somni de na Lula agradi molt!


No hay comentarios:

Publicar un comentario